ETUSIVU RYHMÄLIIKUNTA

 

Jumppien tuntikuvaukset

STRONGFLEX
koreografisesti helppo tunti, jolla treenaat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Tuntia siivittää teemat voima, liikkuvuus, kunto ja tasapaino. Oman kehon painolla tehtävät harjoitteet voi soveltaa kaiken tasoiseen harjoitteluun. Tule mielellään paljain jaloin, koska jalkaterät saavat oman huomionsa.

Total Body  Condition, TBC
Intervallitunti, jossa saat varmasti hien virtaamaan ja sykkeen nousemaan! Alkulämmittelyn jälkeen aerobiset ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Tunnilla muokataan koko vartalon lihaksia. Sykeosuuksissa välineenä käytetään osaksi step-lautaa ja lihaskunto-osuuksissa vastuksena käytetään omaa kehoa sekä vaihtelevasti lisäpainoja.

BODY
Tehokas koko kehon muokkaus lihaskuntoliikkein. Toimii erinomaisesti yhdistettynä muihin ryhmäliikuntatunteihin.

UPPERBODY+ABS
45min treeni kohdistuen yläkroppaan ja vatsalihaksille.

PAKARATRIM
Monipuolinen harjoitus pakaroille ja alaraajojen lihaksille.

BODY WEIGHT
Harjoittelu oman kehonpaino vastuksena on tehokasta ja kehittävää. Trendi laji, jota harrastavat urheilijat ja kuntoilijat kautta mailman.

KAHVAKUULA
Harjoittelukokonaisuus, joka pitää sisällään sykkeen kohotuksia ja tasaisempaa menoa, sekä venytelyä ja liikkuvuusharjoitteita. Kaikenkattava toiminnallinen harjoittelukokonaisuus, joka puskee hien pintaan ja kehittää tasapuolisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia.

BOXING-CORE
Tehokas, sykettä nostava ja  niska-hartiaseutua ja yläraajoja harjoittava nyrkkeily osuus sekä keskivartaloa vahvistava Core osuus. 

FITDANCE
helposti ja vauhdikkaasti etenevä aerobinen, tanssillinen tunti, jossa osansa saa lihaskuntoharjoittelu  ja liikkuvuus.

PUMPPI
Lihasharjoitustunti koko keholle. Apuvälineinä käytetään tankoa ja levypainoja.

RVP
Reisi-Vatsa-Pakara -alueen lihaksille tehokas tunti kiinteyttämään ja vahvistamaan lihaksia.

RETROJUMPPA
Vanhojen hittibiisien tahdissa saat kunnon hien liikoja miettimättä. Biisien vaihtuessa vaihtuvat liikkeetkin. Tunnelma on energinen ja hauska. 45min

SISÄPYÖRÄILY
Sisäpyöräily-tunnit ovat erinomaisia aerobisen harjoittelun tunteja. Eri tasoisista tunneista voit valita itsellesi sopivan; Lime on kevyt, ylläpitävä ja palauttava tunti, Aero on kehittävä 45min tunti sekä Focus  55minon erittäin kehittävä tunti.

NISKA-HARTIAHUOLTO
keskittyy vartalon asennon eli ryhdin kautta tasapainoiseen kehon kuormituksen oppimiseen. Rintaranga ja kaularangan liikkuvuuden harjoittelua, kireiden lihasten rentouttamista ja heikkojen lihasten vahvistamista.

KEPPIJUMPPA
Rentous, liikkuvuus ja hengitys sekä ergonomisen selän käyttö ovat tavoitteita 30min harjoittelulle, jolla myös olkanivelten ja alraajojen joustavuus paranee.

BodyAction
Tunnilla treenataan koko kropan lihaksia ottaen huomioon tasapaino, liikkuvuus ja lihasvoima. Tunnilla pieniä haasteita, joiden avulla sinun on helppo kartoittaa tasapainosi, liikkuvuutesi sekä syvien lihastesi kunto ja seurata näiden ominaisuuksien kehitystä viikko viikolta paremmaksi.

Virtuaalitunnit

YogaFlow
Tällä tunnilla rentoudut kokonaisvaltaisesti. Liikkeet vaihtuvat soljuen asennosta toiseen hengityksen mukaan. Lihastesi elastisuus paranee ja syvät lihakset aktivoituvat tehokkaasti.

BootCamp
Tehokas toiminnallinen lihastreeni reippaalla armeija-meiningillä. Välineenä kahvakuula.

Fever
Tanssillinen tunti, jossa koreografioita. Mukaansa tempaava musiikki saa arkihuolet haihtumaan!

Kuntojumppa
Tehokas jumppa, jossa ei monimutkaisia koreografioita, vaan hiki tulee pintaan helpoilla aerobisilla harjoitteilla. Käydään läpi isot lihasryhmät.

Core
Keskivartalon alueeseen ja tasapainon hallintaan keskittyvä lihastunti.

Power Body
Lihastunti, joka haastaa enemmän! Käydään läpi isot lihasryhmät ja joissakin liikkeissä apuna eri välineitä.

Kuntokeskus Kipinä
Laihiantie 44
66400 LAIHIA
Puh. 06-477 2222
info(ät)kipinawellness.fi

Tietosuojaseloste >>

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma 15:00 - 19:30
Ti 10:00 - 19:00
Ke 16:00 - 19:00
To 16:00 - 19:00
Pe 16:00 - 18:00
La, Su suljettu

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-22 avainkortilla.

©2018 Kipinä Wellness Oy - MMD Networks Oy